Informasi Sukan Malaysia

Penyokong Harimau Malaya Terima Layanan Baik di Bangkok

Penyokong Harimau Malaya Terima Layanan Baik di Bangkok
Penyokong Harimau Malaya Terima Layanan Baik di Bangkok. Kira-kira 2,000 penyokong tegar Harimau Malaya tidak berdepan masalah apabila diberi layanan baik ketika memasuki Stadium Rajamangala, di sini untuk menyaksikan perlawanan final pertama Piala AFF Suzuki antara Thailand dan Malaysia, malam ini.
Kehadiran penyokong Harimau Malaya itu disambut mesra puluhan ribu penyokong Thailand yang sudah mula membanjiri pekarangan stadium sejak jam 12 tengah hari lagi.
Ada yang datang ke stadium secara berkumpulan menaiki bas atau teksi dari hotel penginapan dan ada juga yang terus ke stadium setibanya di lapangan terbang.
Begitu juga di kalangan mereka yang terpaksa menaiki 'teksi motosikal' untuk tiba segera di stadium akibat kesesakan lalu lintas yang teruk.
Kelihatan penyokong kedua-dua pasukan juga mesra dengan bergambar bersama dan ada juga yang sempat berselfie di luar stadium.
Kemasukan penyokong Harimau Malaya ke dalam stadium juga berjalan lancar dengan pemeriksaan tidak terlalu ketat dilakukan pihak keselamatan - BH online
Tag : BOLASEPAK
0 Komen untuk "Penyokong Harimau Malaya Terima Layanan Baik di Bangkok"

Back To Top